• or. Chisinau, str. Calea Iesilor, 10
  • +373 22 50-82-53
  • +373 22 50-82-98

Master Roof

MASTER ROOF prezinta o membrană   polimera lichida si se aplica in  două straturi. Este un material ideal pentru hidroizolarea si acoperirea învelitorilor cu orice grad de complicitate (instalatii pe acoperis sau cu forma geometrica complicata), hidroizolarea zonelor dificile în care utilizarea altor materiale sunt imposibile, hidroizolarea acoperisurilor  existente, care necesită reparații și sunt acoperite cu materiale vechi bituminoase. Masticul este rezistent la radiatii UF , temperaturi marginale  și la inundare. Reflectă razele solare. Se aplică sub formă de pastă consistenta și formează o membrană decorativă elastică, care împiedică pătrunderea apei și prelungește termenul de exploatare  a acoperișului.

  • Temperatura de exploatare de la -30 ° C până la + 95 ° C . Aplicare - prin pulverizare, cu rulou, cu răzuitor de cauciuc.
  • Consumul - până la 3,0 kg / m²
  • Culoarea - alb, piersic.

Pentru hidroizolarea acoperișului masticul MASTER ROOF se aplica prin pulverizare. Echipamentul special pentru aplicarea masticului nu numai simplifica lucrul operatorului, ci și permite formarea unui strat uniform ce garanteaza o acoperire ideală. Lucrul operatorului care pentru aplicarea masticului utilizează sistemul de pulverizare sub presiune este foarte asemănător cu vopsirea cu un pistol pulverizant.

După polimerizare, membrana devine durabila  și elastică. Elasticitatea nu -si pierde calitatile chiar și la temperaturi negative. Acest lucru este foarte important, pentru că majoritatea membranelor de acoperiș își pierd elasticitatea la temperaturi scăzute și se distrug . Membrana de acoperiș Master Roof are prioritate, în acest sens, fata de celelalte masticuri bituminoase.

Masticul polimer Master Roof care se foloseste pentru hidroizolarea acoperisului se mai numeste „strat dublu“  si se aplica in doua straturi; materialul este disponibil în două culori - alb și piersic, respectiv, în două recipiente diferite, de obicei, o galeata are 22 kg. Proprietățile membranei la utilizarea ambelor culori sunt identice. De regulă, reesind din  faptul că culoarea albă reflectă mai bine razele soarelui, este folosita  la stratul de sus.

1. Suprafața trebuie să fie dura, stabilă și curatata de deșeuri.

2. Masticul Master Roof  se aplică în trei etape: 

  • În prima etapă suprafața trebuie să grunduita. Pentru a face acest lucru, este necesar  utilizarea  unui grund special sau u masticul alb Master Roof, diluat cu apă într-o proportie de 1: 1, în volum de 250 g / m².
  • În a doua etapă de hidroizolare a acoperișului, după uscarea grundului, se aplica primul strat Master Roof , de obicei de culoarea piersic, cu consumul 1,0-1,5 kg / m2.
  • În cea de-a treia etapă, după uscarea stratului de culoarea piersic al masticului Master Roof, se aplică al doilea strat Master Roof , de regulă este un mastic polimeric alb. Pentru cel de-al doilea strat, se recomandă același debit ca și primul: 1,0 - 1,5 kg / m2.

Toate straturile pot fi aplicate cu o pensulă / racletă din cauciuc / spray aerless.
Timpul de uscare pentru  fiecare strat este de 4-6 ore.

Denumirea indicelui Caracteristicele indicelui Standard
Aspectul Nivelul superior: alb
Strat inferior: piersic
 
Greutate specifică 1,35  
Consum * 3,0-5,0 kg/m2  
Temperatura de exploatare de la -40°C pînă la +120°C  
Temperatura de funcționare >5°C  
Rezistența la căldură >120°C  ASTM D 2939
Flexibilitate la temperaturi sub zero -30°C ASTM D 522
Limita de rezistență >1,6 MPa ASTM D 412
Elongație la rupere >500% ASTM D 412
Rezistența la inundații cu apă În mod normal ASTM D 2939
Rezistența la presiunea apei > 0,5 atm, 24 ore DIN 52123
Rezistența la întindere > 130H/cm ASTM D 624
Reflectivitatea > 80% ASTM С 1549
Radiatie infraroșie > 85% ASTM С 1371
Rezistența la radiațiile UV Rezistent la radiațiile UV și expunerea la  oxigen și ozon ASTM D 4799
Adeziune Aderență excelentă: la beton, membrane bituminoase, aluminiu, oțel galvanizat, azbest etc. ASTM С 794
Viscozitate 45000-50000 centipoise viscozimetru "BROOKFIELD"
Rezistența la formarea mucegaiului în mod normal ASTM G 21